Bruschetta met bospaddenstoelen en roquefort
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bruschetta met bospaddenstoelen en roquefort

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een knapperige bruschetta smaakt altijd

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Halveer een klein stokbrood en snij het doormidden. Snipper intussen een knoflookteentje en  sjalotje. Hak de bladpeterselie. Verwarm de oven voor op 180° C. 

  2. 2

    Wrijf een knoflookteentje over het brood en besprenkel met goede olijfolie. Bak in 10 minuten krokoant in de voorverwarmde oven van 180° C.

  3. 3

    Stoof de knoflook en sjalot in wat olijfolie en doe er 400 g cantharellen bij. Bak ze krokant en strooi er nog wat bladpeterselie over. 

  4. 4

    Verdeel de cantharellen samen met wat roquefortkaas over de vier stokbroodhelften. Serveer als hapje of voorgerecht.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Halveer een klein stokbrood en snij het doormidden. Snipper intussen een knoflookteentje en  sjalotje. Hak de bladpeterselie. Verwarm de oven voor op 180° C. 

  2. 2

    Wrijf een knoflookteentje over het brood en besprenkel met goede olijfolie. Bak in 10 minuten krokoant in de voorverwarmde oven van 180° C.

  3. 3

    Stoof de knoflook en sjalot in wat olijfolie en doe er 400 g cantharellen bij. Bak ze krokant en strooi er nog wat bladpeterselie over. 

  4. 4

    Verdeel de cantharellen samen met wat roquefortkaas over de vier stokbroodhelften. Serveer als hapje of voorgerecht.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.