Gekookte eitjes, tomaat en salsa verde
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gekookte eitjes, tomaat en salsa verde

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een snelle salade

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook 4 eieren 8 tot 10 minuten in water met een scheutje azijn. Verfris in koud water en pel ze. Laat afkoelen en snij in plakjes. Snij 500 g gespoelde tomaten in plakjes. Hak de peterselie. Snipper 1 teentje knoflook fijn. 

  2. 2

    Wrijf 2 sneetjes toastbrood (zonder korst) in met knoflook en snij ze in dobbelsteentjes. Bak ze krokant in wat olijfolie.

  3. 3

    Mix 2 eetlepels uitgelekte kappertjes met 3 eetlepels gehakte bladpeterselie, 1 fijngesnipperd knoflookteentje, 5 à 6 eetlepels olijfolie en wat peper en zout in een blender.

  4. 4

    Schik lukraak de plakjes ei en tomaat op een schotel, strooi er de blokjes toast en nog wat kappertjes over en serveer met de salsa verde.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook 4 eieren 8 tot 10 minuten in water met een scheutje azijn. Verfris in koud water en pel ze. Laat afkoelen en snij in plakjes. Snij 500 g gespoelde tomaten in plakjes. Hak de peterselie. Snipper 1 teentje knoflook fijn. 

  2. 2

    Wrijf 2 sneetjes toastbrood (zonder korst) in met knoflook en snij ze in dobbelsteentjes. Bak ze krokant in wat olijfolie.

  3. 3

    Mix 2 eetlepels uitgelekte kappertjes met 3 eetlepels gehakte bladpeterselie, 1 fijngesnipperd knoflookteentje, 5 à 6 eetlepels olijfolie en wat peper en zout in een blender.

  4. 4

    Schik lukraak de plakjes ei en tomaat op een schotel, strooi er de blokjes toast en nog wat kappertjes over en serveer met de salsa verde.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.