Recept

Pangasius met salsa verde en puree

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk zacht stuk vis

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  3. 3

    Week het brood in de melk en knijp uit. Mix het fijn, samen met de peterselie, pijnboompitten, wijnazijn en 100 ml olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Besprenkel de kerstomaten met olijfolie en leg ze op bakpapier op de bakplaat. Zet een tiental minuten in de oven, tot ze bijna barsten.

  5. 5

    Bak de vis in boter. Serveer hem met de salsa verde, de tomaatjes en de puree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pangasius met salsa verde en puree
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  3. 3

    Week het brood in de melk en knijp uit. Mix het fijn, samen met de peterselie, pijnboompitten, wijnazijn en 100 ml olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Besprenkel de kerstomaten met olijfolie en leg ze op bakpapier op de bakplaat. Zet een tiental minuten in de oven, tot ze bijna barsten.

  5. 5

    Bak de vis in boter. Serveer hem met de salsa verde, de tomaatjes en de puree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!