Wentelteefjes met ham, kaas en ananas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wentelteefjes met ham, kaas en ananas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verloren brood in een nieuw jasje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwijder de harde kern van de ananas en snij' m in dunne plakjes.

  2. 2

    Besmeer 4 sneetjes brood dun met mosterd en beleg ze met de kaas, ham en ananas. Dek af met een tweede sneetje brood. Zet eventueel vast met een cocktailprikker.

  3. 3

    Klop de eieren los met de melk. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verwarm 1 tl boter en 2 tl olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Haal een boterham aan beide kanten door het eimengsel en leg 'm in de pan.

  5. 5

    Bak zo 2 wentelteefjes tegelijk. Druk wat aan met een spatel en keer ze om als de onderkant mooi goudbruin is. Bak dan de andere kant. Hou ze warm onder aluminiumfolie tot alle boterhammen gebakken zijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwijder de harde kern van de ananas en snij' m in dunne plakjes.

  2. 2

    Besmeer 4 sneetjes brood dun met mosterd en beleg ze met de kaas, ham en ananas. Dek af met een tweede sneetje brood. Zet eventueel vast met een cocktailprikker.

  3. 3

    Klop de eieren los met de melk. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verwarm 1 tl boter en 2 tl olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Haal een boterham aan beide kanten door het eimengsel en leg 'm in de pan.

  5. 5

    Bak zo 2 wentelteefjes tegelijk. Druk wat aan met een spatel en keer ze om als de onderkant mooi goudbruin is. Bak dan de andere kant. Hou ze warm onder aluminiumfolie tot alle boterhammen gebakken zijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.