Kaas & ham op een stokje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kaas & ham op een stokje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een hartige snack

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij kaas en ham in blokjes.

    Prik op satéstokjes afwisselend blokjes kaas en ham tot in de helft van elk satéstokje.

    Verwarm de frituur op 180°C.

  2. 2

    Smelt  boter en roer er de bloem door. Schenk er melk bij en blijf goed roeren. Doe er gemalen kaas bij en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  3. 3

    Haal de spiesjes door de kaassaus en daarna door paneermeel. (De saus moet dík zijn, anders kunnen de kroketjes barsten tijdens het bakken).

  4. 4

    Frituur de spiesjes in 4 à 5 minuten goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij kaas en ham in blokjes.

    Prik op satéstokjes afwisselend blokjes kaas en ham tot in de helft van elk satéstokje.

    Verwarm de frituur op 180°C.

  2. 2

    Smelt  boter en roer er de bloem door. Schenk er melk bij en blijf goed roeren. Doe er gemalen kaas bij en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  3. 3

    Haal de spiesjes door de kaassaus en daarna door paneermeel. (De saus moet dík zijn, anders kunnen de kroketjes barsten tijdens het bakken).

  4. 4

    Frituur de spiesjes in 4 à 5 minuten goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.