Recept

Spinazie-ricotta-cannelloni met tomatensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Scoor een 10 met maar 5 ingrediënten

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Was de spinazie en verwijder de steeltjes.

  2. 2

    Ontvel de tomaten en duw ze door een zeef.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  4. 4

    Blancheer de spinazie 1 minuut. Giet de spinazie af en druk er zoveel mogelijk vocht uit.

  5. 5

    Hak de spinazie grof en roer er ricotta en nootmuskaat door.

  6. 6

    Vul een spuitzak met het spinazie-ricott-mengsel en spuit het in de cannelloni-rolletjes.

  7. 7

    Leg de cannelloni-rolletjes in een ovenschaal en schep er de gezeefde tomaten over.

  8. 8

    Zet 40 minuten in de oven en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spinazie-ricotta-cannelloni met tomatensaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!