Spinazie-ricotta-cannelloni met tomatensaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spinazie-ricotta-cannelloni met tomatensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Scoor een 10 met maar 5 ingrediënten

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Was de spinazie en verwijder de steeltjes.

  2. 2

    Ontvel de tomaten en duw ze door een zeef.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  4. 4

    Blancheer de spinazie 1 minuut. Giet de spinazie af en druk er zoveel mogelijk vocht uit.

  5. 5

    Hak de spinazie grof en roer er ricotta en nootmuskaat door.

  6. 6

    Vul een spuitzak met het spinazie-ricott-mengsel en spuit het in de cannelloni-rolletjes.

  7. 7

    Leg de cannelloni-rolletjes in een ovenschaal en schep er de gezeefde tomaten over.

  8. 8

    Zet 40 minuten in de oven en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Was de spinazie en verwijder de steeltjes.

  2. 2

    Ontvel de tomaten en duw ze door een zeef.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  4. 4

    Blancheer de spinazie 1 minuut. Giet de spinazie af en druk er zoveel mogelijk vocht uit.

  5. 5

    Hak de spinazie grof en roer er ricotta en nootmuskaat door.

  6. 6

    Vul een spuitzak met het spinazie-ricott-mengsel en spuit het in de cannelloni-rolletjes.

  7. 7

    Leg de cannelloni-rolletjes in een ovenschaal en schep er de gezeefde tomaten over.

  8. 8

    Zet 40 minuten in de oven en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.