Cannelloni met spinazie en ricotta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Cannelloni met spinazie en ricotta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Overheerlijke gevulde pasta

bereiding
  1. 1

    Spoel de verse spinazie en laat hem slinken of laat diepvriesspinazie ontdooien. Laat goed uitlekken in een vergiet.

  2. 2

    Klop de eieren los met nootmuskaat, peper en zout. Vermeng met de ricotta, roer glad. Voeg er de spinazie aan toe.

  3. 3

    Verdeel het mengsel over de lasagnevellen. Rol ze zo stevig mogelijk op. Leg de rolletjes naast elkaar in een ovenschaal.

  4. 4

    Laat de coulis koken met de room. Kruid met Provençaalse kruiden, peper en zout. Lepel de saus over de cannelloni.

  5. 5

    Bestrooi met de gemalen parmezaan. Zet 30 minuten in een warme oven van 175° C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de verse spinazie en laat hem slinken of laat diepvriesspinazie ontdooien. Laat goed uitlekken in een vergiet.

  2. 2

    Klop de eieren los met nootmuskaat, peper en zout. Vermeng met de ricotta, roer glad. Voeg er de spinazie aan toe.

  3. 3

    Verdeel het mengsel over de lasagnevellen. Rol ze zo stevig mogelijk op. Leg de rolletjes naast elkaar in een ovenschaal.

  4. 4

    Laat de coulis koken met de room. Kruid met Provençaalse kruiden, peper en zout. Lepel de saus over de cannelloni.

  5. 5

    Bestrooi met de gemalen parmezaan. Zet 30 minuten in een warme oven van 175° C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.