Recept

Cannelloni met spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met deze vegetarische ovenschotel maak je iedereen blij! En een trucje om de cannellonipijpjes makkelijk te vullen kunnen we je ook verklappen.

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de cannellonipijpjes 3 minuten in gezouten water en spoel ze meteen met koud water. Verwarm de oven voor op 200° C. Snipper de ui en pers de knoflook. 

  2. 2

    Meng de spinazie met de ricotta. Breng op smaak met peper en zout. Vul er de cannelloni mee. 

  3. 3

    Fruit de ui en de knoflook. Doe er de saus bij en laat 10 minuten sudderen.

  4. 4

    Schik de cannelloni in een ovenschaal. Schep er de tomatensaus over en bestrooi met de mozzarella. 

  5. 5

    Zet nog 15 minuten in de op 200° C voorverwarmde oven. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Cannelloni met spinazie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de cannellonipijpjes 3 minuten in gezouten water en spoel ze meteen met koud water. Verwarm de oven voor op 200° C. Snipper de ui en pers de knoflook. 

  2. 2

    Meng de spinazie met de ricotta. Breng op smaak met peper en zout. Vul er de cannelloni mee. 

  3. 3

    Fruit de ui en de knoflook. Doe er de saus bij en laat 10 minuten sudderen.

  4. 4

    Schik de cannelloni in een ovenschaal. Schep er de tomatensaus over en bestrooi met de mozzarella. 

  5. 5

    Zet nog 15 minuten in de op 200° C voorverwarmde oven. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!