Carpaccio van sint-jakobsvruchten met basilicum
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Carpaccio van sint-jakobsvruchten met basilicum

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wees maar zeker dat niemand dit gerechtje kan weerstaan

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de sint-jakobsvruchten horizontaal in fijne plakjes.

     

  2. 2

    Meng de olijfolie met de citroenolie en het sap van 1/2 limoen. Schik de zeevruchten dakpansgewijs in de borden, met tussenin telkens een blaadje basilicum. Bedruip met de marinade en kruid met fleur de sel en szechuanpeper.

  3. 3

    Garneer met een streepje balsamico-crème en een partje limoen. Serveer lekker fris.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de sint-jakobsvruchten horizontaal in fijne plakjes.

     

  2. 2

    Meng de olijfolie met de citroenolie en het sap van 1/2 limoen. Schik de zeevruchten dakpansgewijs in de borden, met tussenin telkens een blaadje basilicum. Bedruip met de marinade en kruid met fleur de sel en szechuanpeper.

  3. 3

    Garneer met een streepje balsamico-crème en een partje limoen. Serveer lekker fris.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.