Paprikarolletjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Paprikarolletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittige starter

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de paprika doormidden en verwijder zaadjes en zaadlijsten. Rasp de belegen kaas en de parmezaan. Hak de tijm en oregano. Smelt de boter. 

  2. 2

    Leg de paprikahelften met het vel naar boven onder een hete grill tot het zwartgeblakerd is. Laat afkoelen in een plastic zak en verwijder het vel.

  3. 3

    Hak de paprika fijn en doe in een kom. Voeg er kaas, parmezaan, mayonaise, kruiden en
    tabasco aan toe en meng goed. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Druk het broodkruim plat met de deegroller en besmeer beide kanten met boter. Verdeel he paprikamengsel over de sneetjes brood en laat een rand van 1 cm vrij. Rol op en zet vast met een cocktailprikker. Zet dit afgedekt minstens 2 uur in de koelkast.

  5. 5

    Verwarm de oven voor op 180° C. Snij de rolletjes doormidden en zet ze vast met een cocktailprikker. Leg op een bakplaat en bak in 10 à 12 minuten goudbruin. Bestrooi met wat
    paprikapoeder en serveer warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de paprika doormidden en verwijder zaadjes en zaadlijsten. Rasp de belegen kaas en de parmezaan. Hak de tijm en oregano. Smelt de boter. 

  2. 2

    Leg de paprikahelften met het vel naar boven onder een hete grill tot het zwartgeblakerd is. Laat afkoelen in een plastic zak en verwijder het vel.

  3. 3

    Hak de paprika fijn en doe in een kom. Voeg er kaas, parmezaan, mayonaise, kruiden en
    tabasco aan toe en meng goed. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Druk het broodkruim plat met de deegroller en besmeer beide kanten met boter. Verdeel he paprikamengsel over de sneetjes brood en laat een rand van 1 cm vrij. Rol op en zet vast met een cocktailprikker. Zet dit afgedekt minstens 2 uur in de koelkast.

  5. 5

    Verwarm de oven voor op 180° C. Snij de rolletjes doormidden en zet ze vast met een cocktailprikker. Leg op een bakplaat en bak in 10 à 12 minuten goudbruin. Bestrooi met wat
    paprikapoeder en serveer warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.