Wortelcake met geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wortelcake met geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de wortelen en snij ze in stukken. Kook ze in 15 tot 20 minuten gaar en zacht in de groentebouillon. Giet af en mix tot een fijne puree.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de geitenkaas in stukken.

  3. 3

    Meng in een kom de eieren met de geitenkaas, de boter, de bloem en de noten. Voeg de wortelpuree toe. Kruid met peper en zout. Meng goed.

  4. 4

    Bekleed een rechthoekige bakvorm met bakpapier. Vul met het beslag en zet ongeveer 35 minuten in de oven, tot de cake gaar is.

  5. 5

    Ontvorm de cake en laat afkoelen tot hij lauwwarm is. Snij in vierkantjes en serveer ze als lepelhapje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de wortelen en snij ze in stukken. Kook ze in 15 tot 20 minuten gaar en zacht in de groentebouillon. Giet af en mix tot een fijne puree.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de geitenkaas in stukken.

  3. 3

    Meng in een kom de eieren met de geitenkaas, de boter, de bloem en de noten. Voeg de wortelpuree toe. Kruid met peper en zout. Meng goed.

  4. 4

    Bekleed een rechthoekige bakvorm met bakpapier. Vul met het beslag en zet ongeveer 35 minuten in de oven, tot de cake gaar is.

  5. 5

    Ontvorm de cake en laat afkoelen tot hij lauwwarm is. Snij in vierkantjes en serveer ze als lepelhapje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.