• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Havermout pannenkoeken

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Het perfecte weekendontbijtje

bereiding
  1. 1

    Mix de havermout tot meel. Meng met de bloem, melk, eieren, honing, zout en kaneel. Laat het beslag een kwartiertje rusten.

  2. 2

    Bak 16 dikke pannenkoeken van het beslag in een pan met boter of olie. Je kunt ze warm houden in de oven, voorverwarmd op 75°C.

  3. 3

    Rooster de noten zonder vetstof in een pan met antiaanbaklaag. Snij de bananen in plakjes en spoel de frambozen.

  4. 4

    Serveer 4 pannenkoekjes per persoon op een stapeltje, en werk af met plakjes banaan, frambozen en geroosterde nootjes. Giet er naar smaak ahornsiroop over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Mix de havermout tot meel. Meng met de bloem, melk, eieren, honing, zout en kaneel. Laat het beslag een kwartiertje rusten.

  2. 2

    Bak 16 dikke pannenkoeken van het beslag in een pan met boter of olie. Je kunt ze warm houden in de oven, voorverwarmd op 75°C.

  3. 3

    Rooster de noten zonder vetstof in een pan met antiaanbaklaag. Snij de bananen in plakjes en spoel de frambozen.

  4. 4

    Serveer 4 pannenkoekjes per persoon op een stapeltje, en werk af met plakjes banaan, frambozen en geroosterde nootjes. Giet er naar smaak ahornsiroop over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.