Fijne visfumet
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Fijne visfumet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de uien, bleekselder, prei en venkel in stukken. Stoof de groenten aan in boter. Voeg de visgraten toe en laat even meestoven. 

  2. 2

    Blus met de wijn. Voeg de citroen in plakjes, het kruidentuiltje (peterseliestengels, tijm, laurier), de peperkorrels en zout toe. Schenk er water bij tot alles onderstaat.

  3. 3

    Breng aan de kook en laat 25 minuten zachtjes trekken, schuim geregeld af. Laat nog 30 minuten staan en zeef de bouillon.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de uien, bleekselder, prei en venkel in stukken. Stoof de groenten aan in boter. Voeg de visgraten toe en laat even meestoven. 

  2. 2

    Blus met de wijn. Voeg de citroen in plakjes, het kruidentuiltje (peterseliestengels, tijm, laurier), de peperkorrels en zout toe. Schenk er water bij tot alles onderstaat.

  3. 3

    Breng aan de kook en laat 25 minuten zachtjes trekken, schuim geregeld af. Laat nog 30 minuten staan en zeef de bouillon.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.