Salade met gerookte zalm en kwarteleitjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade met gerookte zalm en kwarteleitjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng alle ingrediënten voor de dressing en klop goed los. Breng op smaak met peper en zout en zet koel weg.

  2. 2

    Boen de aardappelen schoon en kook ze ongeschild in lichtgezouten water Laat afkoelen en halveer.

  3. 3

    Breng water met een scheutje azijn aan de kook. Breek de kwarteleitjes één voor één in een kopje en laat ze over een lepel voorzichtig in het water glijden. Pocheer ze 30 seconden, en laat uitlekken op keukenpapier.

  4. 4

    Spoel de lente-ui en snipper fijn. Rol de gerookte zalm op tot mooie roosjes.

  5. 5

    Meng de sla met de krielaardappelen en verdeel ze over de borden. Werk af met de zalmroosjes en de gepocheerde kwarteleitjes. Bestrooi met de lente-ui, besprenkel met de mosterddressing en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng alle ingrediënten voor de dressing en klop goed los. Breng op smaak met peper en zout en zet koel weg.

  2. 2

    Boen de aardappelen schoon en kook ze ongeschild in lichtgezouten water Laat afkoelen en halveer.

  3. 3

    Breng water met een scheutje azijn aan de kook. Breek de kwarteleitjes één voor één in een kopje en laat ze over een lepel voorzichtig in het water glijden. Pocheer ze 30 seconden, en laat uitlekken op keukenpapier.

  4. 4

    Spoel de lente-ui en snipper fijn. Rol de gerookte zalm op tot mooie roosjes.

  5. 5

    Meng de sla met de krielaardappelen en verdeel ze over de borden. Werk af met de zalmroosjes en de gepocheerde kwarteleitjes. Bestrooi met de lente-ui, besprenkel met de mosterddressing en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.