Boudoirs
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Boudoirs

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de eieren met de suiker op tot een wit-schuimig mengsel. Voeg de zelfrijzende bloem toe en klop nog even door.

  2. 2

    Knip rechthoekjes uit het bakpapier. Doe het beslag in een spuitzak met rechte spuitmond en spuit op elk rechthoek een streep van 10 cm.

  3. 3

    Doe de rietsuiker in een plat bord. Neem de bakpapiertjes met het beslag een voor een vast aan beide kanten. Draai ze snel om in de suiker zodat een kant met suiker bedekt is.

  4. 4

    Leg de bakpapiertjes met het beslag op een bakplaat en bak 14 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de eieren met de suiker op tot een wit-schuimig mengsel. Voeg de zelfrijzende bloem toe en klop nog even door.

  2. 2

    Knip rechthoekjes uit het bakpapier. Doe het beslag in een spuitzak met rechte spuitmond en spuit op elk rechthoek een streep van 10 cm.

  3. 3

    Doe de rietsuiker in een plat bord. Neem de bakpapiertjes met het beslag een voor een vast aan beide kanten. Draai ze snel om in de suiker zodat een kant met suiker bedekt is.

  4. 4

    Leg de bakpapiertjes met het beslag op een bakplaat en bak 14 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.