Zalmtartaar met tzatziki
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zalmtartaar met tzatziki

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de gerookte zalm en gravad lax met een scherp mes in heel kleine blokjes. Meng met de gehakte dille, limoensap, enkele druppels oflijfolie en een klein beetje zout. Meng goed en laat 15 minuten marineren in de koelkast.

  2. 2

    Meng voor de tzatziki de Griekse yoghurt met de geraspte komkommer, de helft van de gehakte dille, peper en zout.

  3. 3

    Klop ene vinaigrette van de olijfolie met de witte balsamicoazijn. Kruid met peper en zout. Meng met de gesnipperde ijsbergsla.

  4. 4

    Schep een bodempje sla in hapjeslepels en schep er wat tzatziki over. Schep er de zalmtartaar bovenop. Werk af met toefjes tzatziki en plukjes verse dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de gerookte zalm en gravad lax met een scherp mes in heel kleine blokjes. Meng met de gehakte dille, limoensap, enkele druppels oflijfolie en een klein beetje zout. Meng goed en laat 15 minuten marineren in de koelkast.

  2. 2

    Meng voor de tzatziki de Griekse yoghurt met de geraspte komkommer, de helft van de gehakte dille, peper en zout.

  3. 3

    Klop ene vinaigrette van de olijfolie met de witte balsamicoazijn. Kruid met peper en zout. Meng met de gesnipperde ijsbergsla.

  4. 4

    Schep een bodempje sla in hapjeslepels en schep er wat tzatziki over. Schep er de zalmtartaar bovenop. Werk af met toefjes tzatziki en plukjes verse dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.