Couscoussalade met kip en pompelmoes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Couscoussalade met kip en pompelmoes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Feestelijk in een glaasje.

bereiding
  1. 1

    Pocheer de kipfilet in kippenbouillon, laat afkoelen en snij in stukjes.

  2. 2

    Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de korrel los met een vork.

  3. 3

    Schil de roze pompelmoes, à vif, tot op het vruchtvlees. Snij de partjes van tussen de vliesjes en vang het sap op. Snij het vruchtvlees in stukjes.

  4. 4

    Meng het vruchtensap met de honing en roer er enkele druppels wittewijnazijn door.

  5. 5

    Schep het pompelmoessap, de stukjes kip en pompelmoes en de koriander door de couscous. Breng op smaak met peper en zout.

  6. 6

    Schep de couscoussalade in glaasjes. Werk naar smaak af met gehakte geroosterde pijnboompitten en enkele partjes pompelmoes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pocheer de kipfilet in kippenbouillon, laat afkoelen en snij in stukjes.

  2. 2

    Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de korrel los met een vork.

  3. 3

    Schil de roze pompelmoes, à vif, tot op het vruchtvlees. Snij de partjes van tussen de vliesjes en vang het sap op. Snij het vruchtvlees in stukjes.

  4. 4

    Meng het vruchtensap met de honing en roer er enkele druppels wittewijnazijn door.

  5. 5

    Schep het pompelmoessap, de stukjes kip en pompelmoes en de koriander door de couscous. Breng op smaak met peper en zout.

  6. 6

    Schep de couscoussalade in glaasjes. Werk naar smaak af met gehakte geroosterde pijnboompitten en enkele partjes pompelmoes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.