Asperges met pestosaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Asperges met pestosaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met aardappelen of brood

bereiding
  1. 1

    Dep de kipfilets droog en verwijder het vet. Wikkel er een plakje serranoham rond en kruid met wat zout en peper.

  2. 2

    Spoel de groene asperges en breek het houtachtige uiteinde eraf. Schil de witte asperges en snij ze in stukken van zo’n 4 cm. Kook ze in lichtgezouten water beetgaar.

  3. 3

    Verhit in een grote pan 2 eetlepels olijfolie en bak de kip op een zacht vuur 6 minuten aan elke kant.

  4. 4

    Giet de room erbij, voeg de pesto toe en meng goed. Breng aan de kook zodat de saus een beetje indikt. Voeg de asperges toe en laat nog 3 minuten sudderen.

  5. 5

    Bestrooi net voor het serveren met basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Dep de kipfilets droog en verwijder het vet. Wikkel er een plakje serranoham rond en kruid met wat zout en peper.

  2. 2

    Spoel de groene asperges en breek het houtachtige uiteinde eraf. Schil de witte asperges en snij ze in stukken van zo’n 4 cm. Kook ze in lichtgezouten water beetgaar.

  3. 3

    Verhit in een grote pan 2 eetlepels olijfolie en bak de kip op een zacht vuur 6 minuten aan elke kant.

  4. 4

    Giet de room erbij, voeg de pesto toe en meng goed. Breng aan de kook zodat de saus een beetje indikt. Voeg de asperges toe en laat nog 3 minuten sudderen.

  5. 5

    Bestrooi net voor het serveren met basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.