Aspergesalade met ham en ei
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aspergesalade met ham en ei

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een frisse salade

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges, breek er de harde uiteinden af en snij in stukken. Kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Spoel met koud water en laat uitlekken.

  2. 2

    Kook de eieren in 8 minuten hard. Laat afkoelen. Pel en halveer ze.

  3. 3

    Roer voor de dressing de mayonaise glad met de yoghurt. Meng de kruiden erdoor. Kruid met peper en zout. Voeg eventueel wat kookvocht van de asperges toe.

  4. 4

    Spoel de sla en zwier droog. Scheur de blaadjes in stukken. Snij de lente-uien in ringen. Hak de gedroogde tomaatjes grof. Snij de artisjokharten in partjes. Snij ook de ham in stukken.

  5. 5

    Maak een salade van de sla met de asperges, de artisjokken, de tomaatjes, de ham en de eieren. Lepel wat dressing over de salade en bestrooi met lente-ui. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges, breek er de harde uiteinden af en snij in stukken. Kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Spoel met koud water en laat uitlekken.

  2. 2

    Kook de eieren in 8 minuten hard. Laat afkoelen. Pel en halveer ze.

  3. 3

    Roer voor de dressing de mayonaise glad met de yoghurt. Meng de kruiden erdoor. Kruid met peper en zout. Voeg eventueel wat kookvocht van de asperges toe.

  4. 4

    Spoel de sla en zwier droog. Scheur de blaadjes in stukken. Snij de lente-uien in ringen. Hak de gedroogde tomaatjes grof. Snij de artisjokharten in partjes. Snij ook de ham in stukken.

  5. 5

    Maak een salade van de sla met de asperges, de artisjokken, de tomaatjes, de ham en de eieren. Lepel wat dressing over de salade en bestrooi met lente-ui. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.