Parmentiersoep
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Parmentiersoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke groentensoep

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de preien in ringetjes. Snipper de ui fijn. Schil en snij de aardappelen in stukjes. Snij de sneetjes bruinbrood in blokjes. Snij de bieslook in ringetjes. 

  2. 2

    Stoof de ui met de preiringetjes in een beetje boter. Voeg er de aardappelen en de kippenbouillon aan toe en breng aan de kook. Laat 15 minuten koken.

  3. 3

    Bak de stukjes brood in een pan met flink wat boter en laat ze uitlekken en afkoelen op keukenpapier.

  4. 4

    Mix de soep en breng op smaak met kerriepoeder, nootmuskaat, peper en zout. Roer er de room door en werk af met bieslookringetjes en croutons.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de preien in ringetjes. Snipper de ui fijn. Schil en snij de aardappelen in stukjes. Snij de sneetjes bruinbrood in blokjes. Snij de bieslook in ringetjes. 

  2. 2

    Stoof de ui met de preiringetjes in een beetje boter. Voeg er de aardappelen en de kippenbouillon aan toe en breng aan de kook. Laat 15 minuten koken.

  3. 3

    Bak de stukjes brood in een pan met flink wat boter en laat ze uitlekken en afkoelen op keukenpapier.

  4. 4

    Mix de soep en breng op smaak met kerriepoeder, nootmuskaat, peper en zout. Roer er de room door en werk af met bieslookringetjes en croutons.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.