Kalkoenlapjes met tomaten-rozemarijnkorst
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalkoenlapjes met tomaten-rozemarijnkorst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met puree of gekookte aardappeltjes

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij het loof van de wortelen en schraap ze schoon. Pel 2 tenen knoflook en snij ze in fijne plakjes. Leg de wortelen in een ovenschaal met de knoflook en besprenkel met de olijfolie en wat grof zeezout. Zet 25 à 30 minuten in de oven.

  2. 2

    Snij de zongedroogde tomaatjes en de resterende teen knoflook fijn. Hak de rozemarijn. Meng door elkaar. Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout en verdeel er het tomatenmengsel over. 

  3. 3

    Leg de kalkoenlapjes in een ingevette ovenschaal. Bestrooi met de parmezaan. Zet nog 10 minuten bij de wortelen in de oven.

  4. 4

    Serveer de kalkoenlapjes met de worteltjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij het loof van de wortelen en schraap ze schoon. Pel 2 tenen knoflook en snij ze in fijne plakjes. Leg de wortelen in een ovenschaal met de knoflook en besprenkel met de olijfolie en wat grof zeezout. Zet 25 à 30 minuten in de oven.

  2. 2

    Snij de zongedroogde tomaatjes en de resterende teen knoflook fijn. Hak de rozemarijn. Meng door elkaar. Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout en verdeel er het tomatenmengsel over. 

  3. 3

    Leg de kalkoenlapjes in een ingevette ovenschaal. Bestrooi met de parmezaan. Zet nog 10 minuten bij de wortelen in de oven.

  4. 4

    Serveer de kalkoenlapjes met de worteltjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.