Vis in parmezaankorst
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vis in parmezaankorst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vis in een heerlijk hartig korstje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk een ovenschaal met olijfolie.

    Verkruimel het brood in de keukenrobot. Doe er het basilicum, de olijfolie en de parmezaan bij, mix fijn.

  2. 2

    Kruid de vis aan beide kanten met peper en zout. Leg hem in de ovenschaal en verdeel er het broodkruim over.

  3. 3

    Zet de vis + 10 minuten in de oven, of tot hij goed gaar is. Kook of stoom ondertussen ook de broccoli beetgaar.

  4. 4

    Serveer de vis met de broccoli en aardappelpuree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk een ovenschaal met olijfolie.

    Verkruimel het brood in de keukenrobot. Doe er het basilicum, de olijfolie en de parmezaan bij, mix fijn.

  2. 2

    Kruid de vis aan beide kanten met peper en zout. Leg hem in de ovenschaal en verdeel er het broodkruim over.

  3. 3

    Zet de vis + 10 minuten in de oven, of tot hij goed gaar is. Kook of stoom ondertussen ook de broccoli beetgaar.

  4. 4

    Serveer de vis met de broccoli en aardappelpuree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.