Recept

Vis met citroenkorstje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Krokant uit de oven

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de bladpeterselie. Klop het ei los. Boen de aardappelen schoon en snij in kwartjes. Bedek een bakblik met bakpapier.

  2. 2

    Meng de aardappeltje met de olijfolie peper en zout. Verdeel ze over het bakblik en zet 25 minuten in de oven.

  3. 3

    Meng de mayonaise, de zure room, de kappertjes en de helft van de bladpeterselie voor de saus. Zet koel weg tot gebruik.

  4. 4

    Meng het ei met de melk. meng het broodkruim met de geraspte citroenschil en de rest van de peterselie.

  5. 5

    Dep de visfilets droog, kruid met peper, zout en citroensap. Bestrooi ze met de bloem. Wentel ze daarna door de melk en het broodkruim.

  6. 6

    Leg de visfilets op de velkant op het bakblik. Zet ze 15 minuten mee in de oven. Serveer de vis met het sausje. Heel lekker met jonge erwtjes en peultjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vis met citroenkorstje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!