Mosselen met knoflooksaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mosselen met knoflooksaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snel, eenvoudig en superlekker

bereiding

    Voor de saus

  1. 1

    Snipper de chilipepertjes en de gepelde knoflookteentjes fijn. Stoof ze aan in 1 el olie. Blus met het water. Voeg er de lichte en de donkere sojasaus aan toe, de suiker en het zout. Los het maïszetmeel op in 2 el water en bind er de saus mee.

  2. 2

    Breng de bouillon aan de kook. Snij de lente-ui in ringen. Spoel de mosselen en doe ze in een zeef. Blancheer ze zo in de kokende bouillon, en hussel ze door elkaar tot ze allemaal open zijn.

  3. 3

    Verhit wat olie in de wok en roerbak de lente-ui. Roer er wat van de knof ooksaus door.

  4. 4

     

    Doe er de mosselen bij en roerbak ze nog even mee.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voor de saus

  1. 1

    Snipper de chilipepertjes en de gepelde knoflookteentjes fijn. Stoof ze aan in 1 el olie. Blus met het water. Voeg er de lichte en de donkere sojasaus aan toe, de suiker en het zout. Los het maïszetmeel op in 2 el water en bind er de saus mee.

  2. 2

    Breng de bouillon aan de kook. Snij de lente-ui in ringen. Spoel de mosselen en doe ze in een zeef. Blancheer ze zo in de kokende bouillon, en hussel ze door elkaar tot ze allemaal open zijn.

  3. 3

    Verhit wat olie in de wok en roerbak de lente-ui. Roer er wat van de knof ooksaus door.

  4. 4

     

    Doe er de mosselen bij en roerbak ze nog even mee.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.