Zalmtartaar met groene appel

Zo maak je ‘t
  1. Snij zalm, appel en sjalot in heel fijne blokjes.

  2. Breng op smaak met limoensap, olijfolie, peper en zout.

  3. Serveer de tartaar in een lepel en werk af met in heel fijne reepjes gesneden citroenmelisse.

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Zalmtartaar met gebakken sint-jakobsvrucht

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Appelsalade met gerookte zalm

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Zalmtartaar met spinazieslaatje

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Zalmtartaar met groene appel

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Hapje van zeebaars met salie