Zalmtartaar met groene appel

  • 10 min
  • Makkelijk
  • Iets duurder
  • Aziatisch
  • Hapje, Voorgerecht
Zo maak je ‘t
  1. Snij zalm, appel en sjalot in heel fijne blokjes.

  2. Breng op smaak met limoensap, olijfolie, peper en zout.

  3. Serveer de tartaar in een lepel en werk af met in heel fijne reepjes gesneden citroenmelisse.

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Crostini met zalmtartaar en saffraan

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Iets moeilijker

Zalmtartaar met dille

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Zalmtartaar met tzatziki

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Zalmtartaar met gebakken sint-jakobsvrucht

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Zalmtartaar met tempura van bieslook