Gevulde portobello's
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde portobello's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk gevuld

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Hak de walnoten. Schil de aardappelen. Haal de steeltjes uit de portobello's en hak ze fijn. Snipper de sjalot. 

  2. 2

    Kook de aardappelen gaar. Laat afkoelen en snij ze in blokjes.

  3. 3

    Fruit de sjalot en gehakte steeltjes in wat olijfolie. Voeg er de aardappelen en tijm aan toe en roerbak kort. Breng op smaak met peper.

  4. 4

    Bestrijk de portobello's aan de buitenkant met olijfolie. Vul ze met het mengsel. Verdeel er de gorgonzola en de walnoten over. Schik ze in een ovenschaal en zet ze 10 minuten in de oven. 

  5. 5

    Meng voor de dressing de maïsolie met de azijn. Breng op smaak met peper en zout. Vermeng met de veldsla. Serveer bij de paddenstoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Hak de walnoten. Schil de aardappelen. Haal de steeltjes uit de portobello's en hak ze fijn. Snipper de sjalot. 

  2. 2

    Kook de aardappelen gaar. Laat afkoelen en snij ze in blokjes.

  3. 3

    Fruit de sjalot en gehakte steeltjes in wat olijfolie. Voeg er de aardappelen en tijm aan toe en roerbak kort. Breng op smaak met peper.

  4. 4

    Bestrijk de portobello's aan de buitenkant met olijfolie. Vul ze met het mengsel. Verdeel er de gorgonzola en de walnoten over. Schik ze in een ovenschaal en zet ze 10 minuten in de oven. 

  5. 5

    Meng voor de dressing de maïsolie met de azijn. Breng op smaak met peper en zout. Vermeng met de veldsla. Serveer bij de paddenstoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.