Gevulde champignons met spekblokjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde champignons met spekblokjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met portobello's

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Maak de champignons schoon. Hak ui en knoflook fijn.

  2. 2

    Verhit boter in een pan en bak spekblokjes, ui en knoflook goudbruin. Laat afkoelen.

  3. 3

    Meng het paneermeel met 2 el boter, de kruiden en de helft van de parmezaan. Voeg het spek met de uien toe en schep goed om. Kruid met peper.

  4. 4

    Beboter een ovenschaal. Vul de champignons met de mix en leg ze erin. Breek boven elke champignon een kwarteleitje.

  5. 5

    Strooi er de rest van de parmezaan en wat vlokjes boter over. Schuif 15 tot 20 minuten in de oven tot de vulling gaar is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Maak de champignons schoon. Hak ui en knoflook fijn.

  2. 2

    Verhit boter in een pan en bak spekblokjes, ui en knoflook goudbruin. Laat afkoelen.

  3. 3

    Meng het paneermeel met 2 el boter, de kruiden en de helft van de parmezaan. Voeg het spek met de uien toe en schep goed om. Kruid met peper.

  4. 4

    Beboter een ovenschaal. Vul de champignons met de mix en leg ze erin. Breek boven elke champignon een kwarteleitje.

  5. 5

    Strooi er de rest van de parmezaan en wat vlokjes boter over. Schuif 15 tot 20 minuten in de oven tot de vulling gaar is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.