Recept

Salade van radicchio, waterkers en peer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk fris en veggie slaatje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Hak de hazelnoten. Spoel en droog de waterkers, verwijder de worteltjes. Scheur de radicchio in kleinere stukjes. Snij de peren in dunne partjes. Verwijder het klokhuis.

  2. 2

    Rooster de hazelnoten goudbruin in een droge pan met antiaanbaklaag. Laat afkoelen. 

  3. 3

    Roer een dressing van de azijn, de olie, de honing en de mosterd. Breng ze op smaak met peper en zout. Schep er de geroosterde hazelnoten door. 

  4. 4

    Meng de waterkers met de radicchio en de partjes peer.

  5. 5

    Maak de salade aan met de dressing en serveer meteen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade van radicchio, waterkers en peer
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Hak de hazelnoten. Spoel en droog de waterkers, verwijder de worteltjes. Scheur de radicchio in kleinere stukjes. Snij de peren in dunne partjes. Verwijder het klokhuis.

  2. 2

    Rooster de hazelnoten goudbruin in een droge pan met antiaanbaklaag. Laat afkoelen. 

  3. 3

    Roer een dressing van de azijn, de olie, de honing en de mosterd. Breng ze op smaak met peper en zout. Schep er de geroosterde hazelnoten door. 

  4. 4

    Meng de waterkers met de radicchio en de partjes peer.

  5. 5

    Maak de salade aan met de dressing en serveer meteen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!