Spruitjesquiche met oude kaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spruitjesquiche met oude kaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor de koude dagen

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter de taartvorm en leg er het deeg in. Bak de bodem blind voor.

  2. 2

    Kook of stoom de spruitjes beetgaar. Halveer ze. Snij de aardappelen in stukken. Snij de kaas in blokjes.

  3. 3

    Klop de eieren los met de room, nootmuskaat, peper en zout.

  4. 4

    Haal de taartvorm uit de oven, verwijder de steunvulling en bestrooi de bodem met paneermeel. Giet het ei-roommengsel in de vorm en verdeel er de spruitjes, aardappelen en blokjes kaas over.

  5. 5

    Zet de quiche 30 minuten in de oven, tot hij gaar en mooi goudbruin is. Lekker met een beetje mosterd.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter de taartvorm en leg er het deeg in. Bak de bodem blind voor.

  2. 2

    Kook of stoom de spruitjes beetgaar. Halveer ze. Snij de aardappelen in stukken. Snij de kaas in blokjes.

  3. 3

    Klop de eieren los met de room, nootmuskaat, peper en zout.

  4. 4

    Haal de taartvorm uit de oven, verwijder de steunvulling en bestrooi de bodem met paneermeel. Giet het ei-roommengsel in de vorm en verdeel er de spruitjes, aardappelen en blokjes kaas over.

  5. 5

    Zet de quiche 30 minuten in de oven, tot hij gaar en mooi goudbruin is. Lekker met een beetje mosterd.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.