Lauwe salade met lychees en biefstuk
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lauwe salade met lychees en biefstuk

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Winterse salade

bereiding
  1. 1

    Hak de noten grof. Spoel en droog de waterkers. Pel de lychees, verwijder de pit en halveer ze. Spoel de lente-uien en snij schuin in ringen.

  2. 2

    Verdeel de broccoli in roosjes en stoom ze beetgaar. Spoel de boontjes, blancheer ze in gezouten water en laat uitlekken.

  3. 3

    Kruid het vlees met peper, zout en koriander. Bak het naar smaak in olie. Laat even rusten onder aluminiumfolie. Snij in plakjes.

  4. 4

    Verdeel de lauwe groenten, de waterkers, de lychees en het vlees over de borden. Bestrooi met de lente-ui en de noten. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en fleur de sel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Hak de noten grof. Spoel en droog de waterkers. Pel de lychees, verwijder de pit en halveer ze. Spoel de lente-uien en snij schuin in ringen.

  2. 2

    Verdeel de broccoli in roosjes en stoom ze beetgaar. Spoel de boontjes, blancheer ze in gezouten water en laat uitlekken.

  3. 3

    Kruid het vlees met peper, zout en koriander. Bak het naar smaak in olie. Laat even rusten onder aluminiumfolie. Snij in plakjes.

  4. 4

    Verdeel de lauwe groenten, de waterkers, de lychees en het vlees over de borden. Bestrooi met de lente-ui en de noten. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en fleur de sel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.