Recept

Varkensmedaillons met rucola en vijgen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snel een lekkere vleesschotel op je bord

bereiding
  1. 1

    Spoel de rucola en laat goed uitlekken, verwijder de steeltjes. Spoel de vijgen en snij in partjes. Doe samen met de rucola in een saladeschaal.

  2. 2

    Kruid de varkensmedaillons met peper, zout en paprikapoeder en bak ze goudbruin in 'n beetje olie.

  3. 3

    Pel en pers de knoflook. Meng met de balsamicoazijn, 4 el olijfolie, honing, peper en zout. Klop goed los.

  4. 4

    Verdeel de varkensvlees over de salade en besprenkel met de dressing en de parmzaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Varkensmedaillons met rucola en vijgen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Spoel de rucola en laat goed uitlekken, verwijder de steeltjes. Spoel de vijgen en snij in partjes. Doe samen met de rucola in een saladeschaal.

  2. 2

    Kruid de varkensmedaillons met peper, zout en paprikapoeder en bak ze goudbruin in 'n beetje olie.

  3. 3

    Pel en pers de knoflook. Meng met de balsamicoazijn, 4 el olijfolie, honing, peper en zout. Klop goed los.

  4. 4

    Verdeel de varkensvlees over de salade en besprenkel met de dressing en de parmzaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!