Varkensmedaillons met rucola en vijgen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkensmedaillons met rucola en vijgen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snel een lekkere vleesschotel op je bord

bereiding
  1. 1

    Spoel de rucola en laat goed uitlekken, verwijder de steeltjes. Spoel de vijgen en snij in partjes. Doe samen met de rucola in een saladeschaal.

  2. 2

    Kruid de varkensmedaillons met peper, zout en paprikapoeder en bak ze goudbruin in 'n beetje olie.

  3. 3

    Pel en pers de knoflook. Meng met de balsamicoazijn, 4 el olijfolie, honing, peper en zout. Klop goed los.

  4. 4

    Verdeel de varkensvlees over de salade en besprenkel met de dressing en de parmzaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de rucola en laat goed uitlekken, verwijder de steeltjes. Spoel de vijgen en snij in partjes. Doe samen met de rucola in een saladeschaal.

  2. 2

    Kruid de varkensmedaillons met peper, zout en paprikapoeder en bak ze goudbruin in 'n beetje olie.

  3. 3

    Pel en pers de knoflook. Meng met de balsamicoazijn, 4 el olijfolie, honing, peper en zout. Klop goed los.

  4. 4

    Verdeel de varkensvlees over de salade en besprenkel met de dressing en de parmzaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.