zoete pizza met peer en stilton
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

zoete pizza met peer en stilton

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Recept uit 'Leila Bakt'

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven op 250°C.

  2. 2

    Bereid het pizzadeeg volgens het basisrecept en verdeel het in 8 porties

  3. 3

    Rol het deeg dun uit en besmeer met een laagje ricotta. Beleg de pizza's met plakjes peer

  4. 4

    Verkruimel de stilton (blauwe kaas) erover en bestrooi met de gehakte walnoten

  5. 5

    Bak de pizza's in het midden van de oven gedurende 5-10 minuten

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven op 250°C.

  2. 2

    Bereid het pizzadeeg volgens het basisrecept en verdeel het in 8 porties

  3. 3

    Rol het deeg dun uit en besmeer met een laagje ricotta. Beleg de pizza's met plakjes peer

  4. 4

    Verkruimel de stilton (blauwe kaas) erover en bestrooi met de gehakte walnoten

  5. 5

    Bak de pizza's in het midden van de oven gedurende 5-10 minuten

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.