Verloren brood met verse vijgen en peer
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Verloren brood met verse vijgen en peer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk zoet dessert

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de eieren los met de suiker, het amandelpoeder en de room.

  2. 2

    Snij het brood in blokjes. Snij de vijgen en de peer in kleine partjes. Besprenkel de peer met wat citroensap.

  3. 3

    Beboter 8 kleine ovenschaaltjes, vul ze met de stukjes brood en verdeel de stukjes fruit erover. Overgiet met het ei-roommengsel.

  4. 4

    Bak het verloren brood zo’n 20 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de schaaltjes uit de oven en bestrooi met poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de eieren los met de suiker, het amandelpoeder en de room.

  2. 2

    Snij het brood in blokjes. Snij de vijgen en de peer in kleine partjes. Besprenkel de peer met wat citroensap.

  3. 3

    Beboter 8 kleine ovenschaaltjes, vul ze met de stukjes brood en verdeel de stukjes fruit erover. Overgiet met het ei-roommengsel.

  4. 4

    Bak het verloren brood zo’n 20 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de schaaltjes uit de oven en bestrooi met poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.