Vruchtencompote met gedroogde abrikozen en szechuanpeper
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vruchtencompote met gedroogde abrikozen en szechuanpeper

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Apart dessertje

bereiding
  1. 1

    Vul een steelpan met de appels, de peren, de gember, de zeste en het sap van de citroen, de honing, het vanillestokje en een snuifje peper.

  2. 2

    Laat, afgedekt, 7 minuten zachtjes stoven. Verwijder het deksel en laat nog 3 minuten garen.

  3. 3

    Laat even rusten. Serveer lauw of koel met mandjeskaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Vul een steelpan met de appels, de peren, de gember, de zeste en het sap van de citroen, de honing, het vanillestokje en een snuifje peper.

  2. 2

    Laat, afgedekt, 7 minuten zachtjes stoven. Verwijder het deksel en laat nog 3 minuten garen.

  3. 3

    Laat even rusten. Serveer lauw of koel met mandjeskaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.