Recept

Groenteburgers met herfstsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrukkelijk veggie

bereiding
  1. 1

    Doe de kikkererwten en de maïs in de blender en pureer (niet te fijn). Meng met de lente-ui, paprika, cayennepeper, de helft van het kerriepoeder, 4 el paneermeel, peper en zout. Laat 10 minuten rusten.

  2. 2

    Vorm van het mengsel 4 burgers. Wentel ze door paneermeel en laat een halfuur rusten in de koelkast.

  3. 3

    Schil de zoete aardappelen en snij ze in plakjes. Bak ze in olijfolie. Kruid met peper, zout en de rest van de kerrie.

  4. 4

    Meng de rucola met de rode ui, de appel en de hazelnoten. Breng op smaak met olijfolie, citroensap, peper en zout.

  5. 5

    Bak de burgers 3 minuten aan elke kant in olie: beleg ze de laatste minuut met een plakje cheddar. Voeg de uiringen toe en bak ze glazig.

  6. 6

    Beleg de broodjes met wat salade, een burger en gebakken ui. Meng de rest van de salade met de zoete aardappel en serveer bij de burgers. Serveer met ketchup.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Groenteburgers met herfstsalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!