Recept

Veggieburger met groentefrietjes en truffelmayonaise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een vegetarisch recept van Libelle Lekker Chef Natalie.

Natalie tipt!

“Zelf truffelmayonaise maken, doe je zo:

  1. Doe 1 eidooier samen met 1 koffielepel mosterd en 1 koffielepel azijn in een maatbeker.
  2. Klop los en voeg in een straaltje maïsolie toe tot de mayonaise indikt.
  3. Breng de mayonaise op smaak met peper, zout en 2 eetlepels truffeltapenade.”

bereiding
  1. 1

    Bak de groentefrietjes volgens de aanwijzingen op de verpakking krokant in de airfryer. Reken op 10 à 12 minuten.

  2. 2

    Verhit intussen olijfolie in een en bak de groenteburgers rondom krokant. Leg er de laatste minuut de plakjes cheddar op en laat de kaas mee smelten.

  3. 3

    Spoel de kropsla en laat de blaadjes uitlekken. Spoel de tomaten en snij ze in plakjes. Snij de augurken in schijfjes. Verwarm de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. 4

    Beleg de hamburgerbroodjes met de kropsla, de burger met cheddar, de tomaat en de augurken. Lepel er wat krokante uitjes en truffelmayonaise bij en zet de hamburgerhoedjes erop. Serveer met de groentefrietjes en extra truffelmayonaise.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Veggieburger met groentefrietjes en truffelmayonaise

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!