Stoofvlees
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Stoofvlees

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met verse frietjes natuurlijk!

bereiding
  1. 1

    Verhit boter in een pan en schroei het vlees rondom dicht. Schep het uit de pan en zet even opzij.

  2. 2

    Fruit in dezelfde pan de ui in wat extra boter. Doe er het vlees weer bij en de laurier. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Overgiet met het bier en leg er de besmeerde boterhammen in. Laat 2 à 3 uur heel zachtjes stoven, tot het vlees goed mals is. Serveer met verse frietjes of een boterham.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verhit boter in een pan en schroei het vlees rondom dicht. Schep het uit de pan en zet even opzij.

  2. 2

    Fruit in dezelfde pan de ui in wat extra boter. Doe er het vlees weer bij en de laurier. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Overgiet met het bier en leg er de besmeerde boterhammen in. Laat 2 à 3 uur heel zachtjes stoven, tot het vlees goed mals is. Serveer met verse frietjes of een boterham.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.