Rijstdeegrolletjes met kip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rijstdeegrolletjes met kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Onweerstaanbaar hapje

bereiding
  1. 1

    Bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij ze kleiner.

  2. 2

    Besprenkel de kipfilets met sojasaus en stoom ze gaar. Laat afkoelen en snij in reepjes.

  3. 3

    Spoel en hak de kruiden. Spoel de sojascheuten en laat ze uitlekken. Week de rijstvellen een voor een eventjes in water, en spreid ze meteen uit op het werkvlak.

  4. 4

    Leg op elk vel rijstpapier in het midden wat noedels, kruiden, sojascheuten en reepjes gestoomde kip. Bedruppel met sojasaus. Vouw de zijkanten over de vulling, en rol dan van onder naar boven toe op.

  5. 5

    Snij de rijstrolletjes doormidden. Serveer ze met een dipsaus naar smaak: zoetzure chilisaus is hier bijvoorbeeld heel erg lekker bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij ze kleiner.

  2. 2

    Besprenkel de kipfilets met sojasaus en stoom ze gaar. Laat afkoelen en snij in reepjes.

  3. 3

    Spoel en hak de kruiden. Spoel de sojascheuten en laat ze uitlekken. Week de rijstvellen een voor een eventjes in water, en spreid ze meteen uit op het werkvlak.

  4. 4

    Leg op elk vel rijstpapier in het midden wat noedels, kruiden, sojascheuten en reepjes gestoomde kip. Bedruppel met sojasaus. Vouw de zijkanten over de vulling, en rol dan van onder naar boven toe op.

  5. 5

    Snij de rijstrolletjes doormidden. Serveer ze met een dipsaus naar smaak: zoetzure chilisaus is hier bijvoorbeeld heel erg lekker bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.