Salade van groene asperges met aioli
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade van groene asperges met aioli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Supersnelle salade

bereiding
  1. 1

    Maak eerst de aioli. Maal de knoflook en de fleur de sel fijn in een vijzel samen met de eidooiers (of mix ze samen fijn). Giet er langzaam, in een straaltje, de olijfolie bij terwijl je blijft roeren of mixen, tot je een gebonden sausje krijgt.

  2. 2

    Spoel de rucola, laat uitlekken en verdeel over de borden. Kruid met fleur de sel en peper uit de molen. Bak de asperges kort in olijfolie tot ze beetgaar zijn. Bak de ham even krokant in dezelfde pan.

  3. 3

    Verdeel de asperges en de ham over de rucola, werk af met de geroosterde pijnboompitten en parmezaan. Serveer met de aioli. Lekker met een stukje fougasse.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak eerst de aioli. Maal de knoflook en de fleur de sel fijn in een vijzel samen met de eidooiers (of mix ze samen fijn). Giet er langzaam, in een straaltje, de olijfolie bij terwijl je blijft roeren of mixen, tot je een gebonden sausje krijgt.

  2. 2

    Spoel de rucola, laat uitlekken en verdeel over de borden. Kruid met fleur de sel en peper uit de molen. Bak de asperges kort in olijfolie tot ze beetgaar zijn. Bak de ham even krokant in dezelfde pan.

  3. 3

    Verdeel de asperges en de ham over de rucola, werk af met de geroosterde pijnboompitten en parmezaan. Serveer met de aioli. Lekker met een stukje fougasse.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.