Kipspiesjes met komkommerraita
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kipspiesjes met komkommerraita

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met naanbrood

bereiding
  1. 1

    Kruid de kipblokjes met peper en zout en besprenkel ze met het citroensap. Zet 30 minuten in de koelkast.

  2. 2

    Maak de marinade. Pel de knoflook en pers ‘m bij de yoghurt. Roer er de olie, tandoorikruiden en gember door. Meng met de kip en laat minstens 2 uur marineren in de koelkast.

  3. 3

    Maak de raita. Schil de komkommer, verwijder de pitjes en rasp het vruchtvlees. Meng het met de Griekse yoghurt, peterselie en munt. Kruid met komijn, koriander, peper en zout.

  4. 4

    Prik de kip aan spiesjes. Bak ze gaar in de grillpan of op de barbecue. Serveer ze met de raita en eventueel nog wat komkommer en ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kruid de kipblokjes met peper en zout en besprenkel ze met het citroensap. Zet 30 minuten in de koelkast.

  2. 2

    Maak de marinade. Pel de knoflook en pers ‘m bij de yoghurt. Roer er de olie, tandoorikruiden en gember door. Meng met de kip en laat minstens 2 uur marineren in de koelkast.

  3. 3

    Maak de raita. Schil de komkommer, verwijder de pitjes en rasp het vruchtvlees. Meng het met de Griekse yoghurt, peterselie en munt. Kruid met komijn, koriander, peper en zout.

  4. 4

    Prik de kip aan spiesjes. Bak ze gaar in de grillpan of op de barbecue. Serveer ze met de raita en eventueel nog wat komkommer en ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.