Recept

Salade niçoise (2)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klassieker onder de salades

bereiding
  1. 1

    Schep de dressing en de pasta door de rucola. Laat 5 minuten rusten, en schep dan opnieuw om. Serveer meteen, of bewaar maximaal 48 uur in de koelkast.

  2. 2

    Laat de tonijn en de olijven uitlekken. Snij de ansjovis in stukjes. Maak de groenten schoon.

  3. 3

    Scheur de sla in stukjes. Snij de tomaten in partjes en de paprika in reepjes.

  4. 4

    Roer een vinaigrette van de olijfolie, de wijnazijn, peper en zout.

  5. 5

    Verdeel alle ingrediënten over de borden en besprenkel met de vinaigrette. Werk voor het serveren af met een draai van de pepermolen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade niçoise (2)

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!