Klassieke asperges met ham en ei en gemengde sla
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Klassieke asperges met ham en ei en gemengde sla

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk lentefris

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges. Kook ze in 8 à 10 minuten gaar in lichtgezouten water. Laat uitlekken.

  2. 2

    Kook de eieren hard in 10 minuten. Laat schrikken onder koud water en pel. Plet met een vork.

  3. 3

    Spoel de kerstomaatjes en de slamix. Laat uitlekken. Halveer de tomaatjes en doe ze met de sla in een kom. Voeg olijfolie en azijn naar smaak toe en meng goed. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de asperges in 4 porties en omwikkel elke portie met een plakje ham. Leg elke portie op een bord en lepel er wat hollandaisesaus over.

  5. 5

    Werk af met een handvol salade en het geplette ei.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges. Kook ze in 8 à 10 minuten gaar in lichtgezouten water. Laat uitlekken.

  2. 2

    Kook de eieren hard in 10 minuten. Laat schrikken onder koud water en pel. Plet met een vork.

  3. 3

    Spoel de kerstomaatjes en de slamix. Laat uitlekken. Halveer de tomaatjes en doe ze met de sla in een kom. Voeg olijfolie en azijn naar smaak toe en meng goed. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de asperges in 4 porties en omwikkel elke portie met een plakje ham. Leg elke portie op een bord en lepel er wat hollandaisesaus over.

  5. 5

    Werk af met een handvol salade en het geplette ei.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.