Papillot van sardines
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Papillot van sardines

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met bruin brood

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de sardines en dep ze droog. Kruid ze aan de binnen- en buitenkant met peper en zout en besprenkel ze met 2 el citroensap.

  2. 2

    Spoel de tomaten en snij ze in plakken. Pel de uien en snij ze in fijne partjes. Pel de knoflook en hak hem grof.

  3. 3

    Snij 4 stukken bakpapier van 30 x 30 cm. Verdeel de tomaten, ui en knoflook erover. Kruid met peper en zout. Leg er telkens 3 sardines bij en besprenkel met olijfolie.

  4. 4

    Vouw de pakketjes goed dicht en leg ze 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de sardines en dep ze droog. Kruid ze aan de binnen- en buitenkant met peper en zout en besprenkel ze met 2 el citroensap.

  2. 2

    Spoel de tomaten en snij ze in plakken. Pel de uien en snij ze in fijne partjes. Pel de knoflook en hak hem grof.

  3. 3

    Snij 4 stukken bakpapier van 30 x 30 cm. Verdeel de tomaten, ui en knoflook erover. Kruid met peper en zout. Leg er telkens 3 sardines bij en besprenkel met olijfolie.

  4. 4

    Vouw de pakketjes goed dicht en leg ze 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.