Provençaalse aardappeltjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Provençaalse aardappeltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Patatjes in papillot

bereiding
  1. 1

    Spoel de paprika en de chilipeper, verwijder de zaadjes. Snij de paprika in fijne reepjes, snipper de chilipeper. Hak de ansjovis in stukjes.

  2. 2

    Boen de aardappelen schoon en snij ze in stukken. Kook ze 10 minuten in gezouten water en giet af.

  3. 3

    Verdeel de aardappelen, paprika, chili, olijven en ansjovis over 4 vellen bakpapier (of aluminiumfolie). Bestrooi met de kruiden, het paprikapoeder, peper en zout.

  4. 4

    Vouw de papillotten goed dicht en laat 15 minuten garen op de barbecue (of in de oven, op 180°C).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de paprika en de chilipeper, verwijder de zaadjes. Snij de paprika in fijne reepjes, snipper de chilipeper. Hak de ansjovis in stukjes.

  2. 2

    Boen de aardappelen schoon en snij ze in stukken. Kook ze 10 minuten in gezouten water en giet af.

  3. 3

    Verdeel de aardappelen, paprika, chili, olijven en ansjovis over 4 vellen bakpapier (of aluminiumfolie). Bestrooi met de kruiden, het paprikapoeder, peper en zout.

  4. 4

    Vouw de papillotten goed dicht en laat 15 minuten garen op de barbecue (of in de oven, op 180°C).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.