Lamsspiesjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lamsspiesjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk bij de barbecue

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en snipper de ui. Pel en pers de knoflook. Hak de groene kruiden. Lepel de pitjes uit de granaatappel en vermeng ze met de spinazie. 

  2. 2

    Vermeng het gehakt met het broodkruim, het ei, de grenadine, de ui en de kruiden. 

  3. 3

    Rol de worstjes van het mengsel en rijg ze op spiesjes. Gril ze goudbruin. 

  4. 4

    Schik de spiesjes op een bedje van spinazie en granaatappelpitjes. Serveer de knoflooksaus er apart bij. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en snipper de ui. Pel en pers de knoflook. Hak de groene kruiden. Lepel de pitjes uit de granaatappel en vermeng ze met de spinazie. 

  2. 2

    Vermeng het gehakt met het broodkruim, het ei, de grenadine, de ui en de kruiden. 

  3. 3

    Rol de worstjes van het mengsel en rijg ze op spiesjes. Gril ze goudbruin. 

  4. 4

    Schik de spiesjes op een bedje van spinazie en granaatappelpitjes. Serveer de knoflooksaus er apart bij. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.