Pittige lamsspiesjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pittige lamsspiesjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker zacht vlees

bereiding
  1. 1

    Spoel en droog de groene kruiden, snipper ze. Meng ze met de olijfolie, het paprikapoeder, de ras-elhanout, de chilipeper en het citroensap. Kruid met peper.

  2. 2

    Snij het lamsvlees in blokjes. Wentel ze door de marinade en zet een uurtje afgedekt weg.

  3. 3

    Schil de uien en snij ze in partjes. Prik de blokjes lamsvlees en de uien afwisselend op een spiesje. Besprenkel met de marinade.

  4. 4

    Gril de spiesjes rondom goudbruin. Kruid ze tot slot nog met peper en zeezout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel en droog de groene kruiden, snipper ze. Meng ze met de olijfolie, het paprikapoeder, de ras-elhanout, de chilipeper en het citroensap. Kruid met peper.

  2. 2

    Snij het lamsvlees in blokjes. Wentel ze door de marinade en zet een uurtje afgedekt weg.

  3. 3

    Schil de uien en snij ze in partjes. Prik de blokjes lamsvlees en de uien afwisselend op een spiesje. Besprenkel met de marinade.

  4. 4

    Gril de spiesjes rondom goudbruin. Kruid ze tot slot nog met peper en zeezout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.