Kaastaart met frambozen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kaastaart met frambozen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zacht zomerfruit

bereiding
  1. 1

    Bekleed de taartvorm

  2. 2

    Smelt de boter en meng ze met de koekkruimels en amandelpoeder. Druk het mengsel gelijkmatig uit in de springvorm. Laat vervolgens opstijven in de koelkast.

  3. 3

    Meng de plattekaas met de suiker en vanillesuiker tot een gladde massa.

  4. 4

    Week de gelatine in koud water en knijp uit. Verwarm het citroensap en roer er de gelatine door tot die volledig is opgelost. Doe het bij de plattekaas en meng goed.

  5. 5

    Klop de room stijf en schep hem nadien door de plattekaas.

  6. 6

    Verdeel de helft van de frambozen over de koekbodem. Schep er het kaasbeslag op en laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast. Werk af met de rest van de frambozen en plukjes munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Bekleed de taartvorm

  2. 2

    Smelt de boter en meng ze met de koekkruimels en amandelpoeder. Druk het mengsel gelijkmatig uit in de springvorm. Laat vervolgens opstijven in de koelkast.

  3. 3

    Meng de plattekaas met de suiker en vanillesuiker tot een gladde massa.

  4. 4

    Week de gelatine in koud water en knijp uit. Verwarm het citroensap en roer er de gelatine door tot die volledig is opgelost. Doe het bij de plattekaas en meng goed.

  5. 5

    Klop de room stijf en schep hem nadien door de plattekaas.

  6. 6

    Verdeel de helft van de frambozen over de koekbodem. Schep er het kaasbeslag op en laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast. Werk af met de rest van de frambozen en plukjes munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.