Recept

Biscuittaartjes met frambozen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met koffiecrème

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Splits de eieren. Klop voor het beslag de dooiers schuimig met de helft van suiker. Schep er de bloem en het bakpoeder door. Klop het eiwit stijf met de rest van de suiker en een snuifje zout.

  3. 3

    Schenk het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm en schuif 10 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.

  4. 4

    Klop voor de koffiecrème de eidooiers en de suiker au bain-marie schuimig. Meng voorzichtig met de koffie en laat afkoelen. Schep er de mascarpone door en zet koel weg.

  5. 5

    Steek met een vormpje of glas rondjes uit de biscuit. Verwarm de confituur en bestrijk ze ermee. Lepel er de koffiecrème erover.

  6. 6

    Klop de room stijf met de vanillesuiker. Spuit op elke biscuit een toefje slagroom en garneer met frambozen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Biscuittaartjes met frambozen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!