Recept

Marokkaanse paprikasoep met rundergehakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittige soep uit Marokko.

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel de uien en snij ze in ringen. Snij de paprika's in reepjes. Stoof ze samen in wat olijfolie. 

  2. 2

    Doe er de tomatenblokjes en de tomatenpuree bij en laat even meestoven. Blus met de bouillon en kruid met zout en peper en harissa. Laat 20 minuten zachtjes koken. 

  3. 3

    Snipper de knoflook. Bak het gehakt rul in 1 el olijfolie, samen met de knoflook en de komijnzaadjes. Kruid met zout en peper. 

  4. 4

    Schep het gehakt bij de soep en serveer meteen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Marokkaanse paprikasoep met rundergehakt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!