Varkensmedaillons met zoete aardappel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkensmedaillons met zoete aardappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Serveer met groenten naar keuze

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen en snij ze in dunne plakjes. Spoel ze en dep ze droog.

  2. 2

    Verdeel de aardappelen over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel ze met zonnebloemolie en schuif ze 20 minuten in de oven, of tot ze goudbruin zijn (schep af en toe om).

  3. 3

    Bak het vlees naar smaak in boter of olie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de aardappelen over de borden. Kruid met peper en zout en bestrooi met peterselie. Leg er het vlees bovenop en werk af met een klein toefje zure room.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen en snij ze in dunne plakjes. Spoel ze en dep ze droog.

  2. 2

    Verdeel de aardappelen over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel ze met zonnebloemolie en schuif ze 20 minuten in de oven, of tot ze goudbruin zijn (schep af en toe om).

  3. 3

    Bak het vlees naar smaak in boter of olie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de aardappelen over de borden. Kruid met peper en zout en bestrooi met peterselie. Leg er het vlees bovenop en werk af met een klein toefje zure room.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.